Efectul rujului roșu

El spune că-i roșu. Eu îi spun că nu e chiar roșu, ci e Desirable de la Melkior, e frunza de stejar care s-a copt blând, la început de toamnă, sub sărutarea soarelui. El mă crede. E și normal, căci în afară de “nu știu, roșu?” și roșu Ferrari nu mai are alte nuanțe în vocabular. Culoarea roșie există, pe lumea asta, în vreo 450 de tonuri, dar cine să le țină gestiunea? În niciun caz dumnealui, deoarece asta e o treabă cromozomială care o depășește cu mult pe cea a celulelor cu conuri.

Așadar, lăsând teoria culorii la o parte, am zis să trec direct la practică. Are sau nu vreun efect rujul roșu? Păi, să vedem! Dacă a fost suficient de bun pentru Cleopatra, Popeea Sabina, Elisabeta I, Jean Harlow, Clara Bow, Marilyn Monroe, Grace Kelly și Frida Kahlo, trebuie să fie bun și pentru mine, nu?

Iată-mă, la început de săptămână, cu aplicatorul în mână, bicepșii încordați și tâmplele transpirate. Acu-i acu, Magdo! Dacă la școală ieșeai din chenar și nu-i păsa nimănui, aici n-ai ce face! Coala o mai mâzgălești, dar la gură nu poți să te boiești, că o să creadă lumea că te-ai rujat cu lumina stinsă!

Ce vorbești? Mă descurc! Aplicatorul se plimbă grațios pe buze, oricât aș fi de neîndemânatică! Rujul se aplică dintr-un singur strat, subțire chiar! Nu trebuie să te încrunți, să-ți ții respirația și nici să te concentrezi prea tare. După ce-l aplici, culoarea e un pic strălucitoare, însă în câteva secunde va deveni mată și vei putea fi…sărutată! Ah, că tot veni vorba! Desirable e rezistent la transfer!

Timp de o săptămână, l-am testat și a făcut față în diferite contexte: la bine și la greu,  interviu de angajare, concert, ospăț, popcorn foaaaaaarte sărat, șuetă la o cafea etc. Mi-am simțit buzele moi și catifelate. Stratul de culoare nu se crapă, nu dă senzația de uscăciune, nu favorizează apariția pielițelor și nu dă impresia că te-ai fi rujat cu lipici. Important e să-l aplici cum trebuie, că altfel nu vei avea rezultatele dorite.

Desirable e rujul care vrea să petreacă toată ziua alături de tine, însă oricât ar fi de cremos, nu-l poți folosi fără un ritual corespunzător de îngrijire. Este mai mult decât evident că nu sunt blogger de beauty, însă, de-a lungul timpului, am făcut o mulțime de teste pe mine. De aceea, din experiența mea cu rujurile mate, îți pot spune că trebuie să începi cu aplicarea unui scrub delicat pe buze. Masează-le ușor, alintă-le, clătește-le. După aceea, folosește, din belșug, balsam de buze cu ulei de cătină, ulei din sâmburi de struguri și ulei de portocale. La final, adaugă un strop de culoare Desirable. Un singur strat e suficient, deoarece nuanța e puternică.  Dacă sari peste pași, ți se vor usca buzele și vei fi dezamăgită de rezultat. Nu e nevoie de reaplicare, iar îndepărtarea se va face, la finalul zilei, cu dischetă demachiantă și apă micelară.

Dacă ești genul de persoană care se pregătește pe ultima sută de metri să iasă în oraș, însă aplici un strat de toamnă Desirable pe buze, nu doar că o să lași impresia că ți-ai dat silința, ci o să culegi complimente pentru atenția pe care ai acordat-o machiajului!

Ah, ce greu e să fii fabuloasă! Crede-mă, e o artă să porți ruj roșu, mai ales dacă e mat! Pe lângă asta, să fim serioase! Cine nu se simte sexy, încrezătoare și cu lumea la picioare când poartă ruj roșu?

Matte Stain Desirable a apărut, la Melkior, la finalul lunii august și costă 49.90 lei. Eu cred că se asortează cu toamna.

19 răspunsuri la “Efectul rujului roșu”

  1. Am si eu aceasta nuanta a rujului de la Melkior si sunt foarte incantata de ea! 😍 Dintre toate, aceasta mi se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal

*

SUNT DE ACORD