Carbohidrații sunt un lux, la propriu și la figurat. Dacă alegi varianta spaghetti al pomodoro by chef Adrian Appiolaza, s-ar putea să te trezești cu un overdraft. Scapi mai ieftin dacă lărgești un pic pantalonii.
„Cu cât dai țelina, Adriane?!”, spuneam cu indignare, anul trecut, când directorul de creație al casei de modă Moschino ne vindea rădăcinoasa virilității cu aproape 5000 de dolari bucata. Mă refer, desigur, la varianta reinterpretată și jucăușă, în care ai putea să-ți pui strugurelul, telefonul și voucherele de reciclare. Ulterior, mi-am dat seama că șocul nu a fost chiar atât de mare. Zarzavagii cu pretenții au golit repejor taraba. Țelina s-a vândut ca pâinea caldă, mai ceva decât bagheta franțuzească și chifla rosetta, ambele cu eticheta celebrului brand.



Am constatat că tema listei de cumpărături va fi în vogă și la toamnă. Prin colecția ready-to-wear FW25, urmând îndeaproape viziunea suprarealistă a răposatului Franco, Adrian Appiolaza ne propune poșete inedite în formă de spaghetti al pomodoro, fursecuri cu lămâie Milano (așa cum au fost ele ambalate de Pepperidge Farms) și o sticlă de Buon MoscVino.
Geanta în formă de spaghete cu busuioc și roșii, prezentată de Moschino, la Milano Fashion Week, va fi pusă în vânzare abia la finalul verii și va costa 3250 de dolari, potrivit unei declarații pe care Adrian Appiolaza a dat-o pentru Vogue.
Până atunci, ai suficient timp să te gândești ce ținută ai putea să accesorizezi cu poșeta năzdrăvană. Mai mult decât atât, gândește-te de două ori, cine poartă mai bine o porție de spaghete cu roșii, tu sau o farfurie? Și ai grijă ce-ți dorești, că într-o zi s-ar putea să ai fake-uri Moschino la picioare, când îți scurgi pastele, visătoare și inocentă, deasupra chiuvetei din bucătăria ta.
Sursă foto: moschino.com